Nový produkt
Jedinečná kávová směs Attibassi Espresso vzniká z pečlivě vybraných zrn kávy Arabica z Brazílie, které dodávají kávě sladkou chuť, zatímco zrna ze střední Ameriky a Etiopie obohacují chuť aromatickými prvky. Malé množství zrn Robusta doplňuje tuto skvělou kombinaci. Směs vznikla citlivým a pomalým pražením. Káva Attibassi Espresso je lahodná směs vybraných zrn s perfektní krémovou pěnou a dokonalou chutí.
Síla | silná káva |
Pěna | Perfektní pěna |
Kofein | Střední obsah kofeinu |
Arabica : Robusta | 90:10 |
Hmotnost kávy | 1 kg |
Balení kávy | Sáček |
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Attibassi Miscela 1918 - 1kg, zrnková káva
Jedinečná kávová směs Attibassi Espresso vzniká z pečlivě vybraných zrn kávy Arabica z Brazílie, které dodávají kávě sladkou chuť, zatímco zrna ze střední Ameriky a Etiopie obohacují chuť aromatickými prvky. Malé množství zrn Robusta doplňuje tuto skvělou kombinaci. Směs vznikla citlivým a pomalým pražením. Káva Attibassi Espresso je lahodná směs vybraných zrn s perfektní krémovou pěnou a dokonalou chutí.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Attibassi Caffé je tradiční rodinná firma a nejprestižnější pražírna v italské Bologni známá především kvalitou svých produktů. Počátek pražírny sahá do roku 1918. Vášeň a přátelství dvou cukrářů, pana Agostina Attiho a Marca Bassiho, dala tehdy vzniknout společnému jménu Attibassi. V jedinečné atmosféře italské Bologne, vyhlášené místem špičkové gastronomie, se produkty pražírny Attibassi velmi rychle rozšiřovaly a přitahovaly pozornost citlivých jazýčků. Dnes za použití rafinovaných moderních technik společnost pokračuje v pražení s vášní typickou pro tradiční italské produkty.
Attibassi je na italské poměry specializovanou pražírnou s velmi omezenou produkcí. Přísná kontrola celého procesu výroby, začíná v okamžiku pěstování v zemích původu, kde komisaři ze společnosti Attibassi pečlivě vybírají nejlepší kávové boby a ověřují dodržování stanovených norem na plantážích. Po příjezdu do Itálie je káva podrobena dalším kontrolám v laboratoři Attibassi, ve které provedou specifické chuťové testy, chemické a fyzikální analýzy. Aby byla zajištěna konzistence vůní a chutí, Attibassi používá speciální systém skladování kávy tak, aby zařadil každou dávku zelené kávy dle jejich homogenních organoleptických vlastností.
Vynikající chuť
Lepší kávu jsem nikdy nepil. Doslova mě okouzlila. Doporučuji!