Katalog
Nahrávám...
Štítky
La Brasiliana zrnková káva
Ve velkém testu kávy časopisu Compass Gourmet Special Edition 2008 vyhodnotili kávu La Brasilina Marfisa jako nejlepší kávu s jednoznačně nejvyšším celkovým skóre. Klasické espresso se vyznačuje ovocně nasládlou chutí a bohatou cremou. La Brasiliana Marfisa je vrcholnou směsí této rodinné pražírny. Marfisa 90% ARABICA 10% ROBUSTA
K výrobě směsi La Brasiliana Rosso Extra se používá 12 nejlepších odrůd kávových zrn ze Střední a Jižní Ameriky. Směs je namíchána v poměru 50% Arabica a 50% Robusta.
Nádherně plná a sladší chuť, velmi pěkná crema a střední obsah kofeinu dávají této kávě jednoznačné předpoklady, aby se stala vaší nejoblíbenější značkou. Směs ze 70% tvoří zrna Arabica a z 30% zrna Robusta. K výrobě se používají jen ta nejlepší zrna Arabica a Robusta. Směs tvoří pouze prvotřídní káva vybraná vytříděním všech popraskaných, nezralých či...