Nový produkt
Ve velkém testu kávy časopisu Compass Gourmet Special Edition 2008 vyhodnotili kávu La Brasilina Marfisa jako nejlepší kávu s jednoznačně nejvyšším celkovým skóre. Klasické espresso se vyznačuje ovocně nasládlou chutí a bohatou cremou. La Brasiliana Marfisa je vrcholnou směsí této rodinné pražírny.
Marfisa 90% ARABICA 10% ROBUSTA
Síla | silná káva |
Pěna | Perfektní pěna |
Kofein | Střední obsah kofeinu |
Arabica : Robusta | 90:10 |
Hmotnost kávy | 1 kg |
Balení kávy | Sáček |
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
La Brasiliana Marfisa - 1kg, zrnková káva
Ve velkém testu kávy časopisu Compass Gourmet Special Edition 2008 vyhodnotili kávu La Brasilina Marfisa jako nejlepší kávu s jednoznačně nejvyšším celkovým skóre. Klasické espresso se vyznačuje ovocně nasládlou chutí a bohatou cremou. La Brasiliana Marfisa je vrcholnou směsí této rodinné pražírny.
Marfisa 90% ARABICA 10% ROBUSTA
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Ochutnáte-li ty nejlepší kávy z El Salvadoru a Brazílie, velmi pravděpodobně mezi nimi najdete kávy odrůdy Arabica Bourbon. Tato ve světě oblíbená odrůda se pěstuje ve třech barevných mutacích - červený, oranžový a žlutý bourbon. Své jméno dostala podle místa vzniku, ostrova v Indickém oceánu Île Bourbon, známém spíše pod svým oficiálním názvem Reunion. Yellow Burbon tvoří základ naší oblíbené směsi Marfisa z produkce pražírny Torrefazione La Brasiliana. Díky této odrůdě má výsledný nápoj medově švestkovou chuť s ovocným a jemně arašídovým aroma.
Pražiči značky La Brasiliana sami jezdí nakupovat zelené kávové boby na plantáže daných producentů. Jednotlivé druhy káv se poté samostatně praží pomalým pražením v malých dávkách a při konstantní teplotě v pražících kotlech technologie Rommel. Tato káva má nižší obsah kofeinu, ale i vynikající plnou chuť. Teprve po vychladnutí se jednotlivé druhy pražené kávy smíchají a vytvoří tak jedinečnou chuť. Tato technologie je sice výrazně nákladnější a náročnější na přesnost, ale výsledná kvalita kávy je nedocenitelná.
Pražírna La Brasiliana vyniká díky vášnivému mistrovi Alessandro Govoni. Nejlepší italský pražič vybíral surovou kávu velice důsledně, lpěl na dodržení standardů. Běžně se stávalo, že káva nebyla k dostání i několik týdnů, než se podařilo najít vhodnou surovinu.
Pražírna La Brasiliana leží na okraji italské Ferrary. Velikostí se rozhodně nejedná o velkou pražírnu, ale svým významem mezi ně určitě patří. V současné době pražírnu vedou vnuci Giancarlo Govoni a Pierluigi Govoni. V posledním roce prošla zásadní rekonstrukcí od změny loga až po nový systém vzdělávání v oblasti přípravy kávy. Ze značky La Brasiliana se stává jedna z nejúznavanějších italských pražíren.
449,00 Kč
449,00 Kč
Caffe Mauro CENTOPERCENTO (dříve se tato směs...
499,00 Kč