Nový produkt
Salimbene Espresso Superbar obsahuje osm prvotřídních odrůd v poměru 80:20. Pět ušlechtilých druhů Arabica ze Střední a Jižní Ameriky doplňují tři druhy vysoce jakostních praných Robust z Etiopie a Indie. Salimbene Espresso Superbar má plnou nasládlou chuť s nádechem jižního ovoce.
Síla | silná káva |
Pěna | Perfektní pěna |
Kofein | Střední obsah kofeinu |
Arabica : Robusta | 80:20 |
Hmotnost kávy | 1 kg |
Balení kávy | Dóza |
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Salimbene Espresso Superbar - 1kg, zrnková káva
Salimbene Espresso Superbar obsahuje osm prvotřídních odrůd v poměru 80:20. Pět ušlechtilých druhů Arabica ze Střední a Jižní Ameriky doplňují tři druhy vysoce jakostních praných Robust z Etiopie a Indie. Salimbene Espresso Superbar má plnou nasládlou chuť s nádechem jižního ovoce.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Díky příměsi Etiopských káv můžete ve výsledném espressu ucítit i jemný nádech exotických dřev a čokolády. Káva je balená v ochranné dusíkové atmosféře, díky které si uchovává jedinečné aroma a chuť. Tato káva se hodí velmi dobře pro přípravu mléčných nápojů jako cappuccino nebo latte macchiato.
Společnost Salimbene založil v roce 1933 Gennaro Salimbene, který byl uznávaným neapolským obchodníkem. Jeho rozhodnutí věnovat se prodeji zelené kávy bylo tehdy velmi překvapivým a odvážným rozhodnutím, protože trh s kávou takřka neexistoval. Přesto ve svých počátcích společnost Salimbene zaznamenala velký růst, který však zastavila válka. Po válce se Salimbene opět ke kávě vrátil, ale ne již jako obchodník se zelenou kávou, ale jako její výrobce. Otevřel si vlastní pražírnu s honosným názvem: “Grande Casa d'importazione Caffè Gennaro Salimbene”. Den po dni testoval desítky vzorků káv nakoupených ve všech koutech světa. Díky své jedinečné schopnosti analyticky zpracovávat výsledky pražení se brzy stal jedním z nejuznávanějších expertů v Neapoli.
Vždy chodil osobně navštěvovat všechny své klienty a radil jim jak kávu nejlépe připravit, aby bylo výsledné espresso co nejlepší. Dodnes se ve společnosti Salimbene používají pro přípravu kávy struktury směsí vycházející z původních receptur, které jsou předávány již po tři generace. V roce 2010 došlo ke kompletní změně designu celé značky a k prvotřídní kávě se přidala i prvotřídní obalová technika. Salimbene je jako jedna z mála značek balena v dusíkové atmosféře do plechových dóz, aby bylo zajištěno co nejkvalitnější uchování kávových zrn bez jakéhokoli negativního vlivu vnějšího prostředí.